Wat mijn klanten zeggen
 • John

  Zelfstandig ondernemer

  "Valerie stelde mij in het eerste gesprek op een natuurlijke manier op mijn gemak, waardoor voor mij de randvoorwaarde om open en vertrouwelijk in gesprek te gaan aanwezig was. Met de juiste vragen weet ze dieper tot de kern te geraken; vaak op onderdelen waarvan ik niet dacht dat die van invloed zouden zijn. Valerie zet je aan het denken en legt de vinger op plekken waarvan je niet wist dat die zeer deden. Ze geeft kritische feedback waar nodig en haar positieve feedback werkt heel aanstekelijk. De gesprekken met Valerie hebben geleid tot inzichten die zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak zeer bruikbaar zijn geweest en hebben geleid tot beslissingen die – soms – veel te lang uitgesteld zijn gebleven. Na genomen hobbels, kom ik graag en met regelmaat voor mijn “mentale APK” weer bij haar terug”

 • Pauline

  Eigenaar bloemenwinkel
  “Heel fijn en goed gesprek. Recht voor zn raap. Ik heb nogal de neiging om heel veel dingen door elkaar te vertellen en door de bomen het bos niet meer te zien maar je wist meteen de kernpunten eruit te halen en me handvatten te geven waar ik meteen mee aan het werk kon. Bedankt voor de fijne 3 gesprekken.”
 • Anneloes

  Medisch specialist
  “Bij Valerie kon ik makkelijk mijn verhaal kwijt over de afgelopen jaren waarin ik afscheid moest nemen van mijn beide ouders en bovendien een zeer lastige situatie had op mijn werk.

  Ik kreeg al snel het idee dat ze goed begreep wat ik bedoelde en ze heeft samen met mij geprobeerd meer inzichtelijk te krijgen welke gevoelens daar voor mij een rol speelden. Bij de adviezen hoe er mee om te gaan kijkt ze goed wat bij je past en wat wel en niet zou kunnen werken. Alles is eigenlijk heel praktisch van aard en kun je gelijk 'oefenen'. Het varieerde van sturing hoe dingen aan te pakken tot meditatie. Ik ben heel blij dat ik de stap genomen heb en kan Valerie van harte aanbevelen. ”
 • Ruby

  Zelfstandig creatief ondernemer
  “In onverwachte sneltreinvaart heb ik mij, met hulp van Valerie, weer op scherp kunnen zetten. Door haar kritische en analytische vragen, ben ik tot een kern gekomen waarmee ik heel goed aan de slag kan. Ik maak dankbaar gebruik van haar adviezen en kan deze op ieder vlak, zowel persoonlijk als zakelijk, toepassen.”
 • Peter

  Zelfstandig ondernemer
  “Hoe moeilijk het ook is de eerste stap te nemen, namelijk niks voor mij, hoe blij ben ik dat ik het gedaan heb. Het gaat gelukkig weer goed met mij sinds de gesprekken met Valerie! Ze heeft mij op een praktische manier en met de nodige humor met mijn problemen geholpen. Door haar optimistische werkwijze heeft ze mij na mijn scheiding en problemen met mijn kinderen weer voldoende zelfvertrouwen gegeven. Al na een paar sessies ging de communicatie met mijn kinderen weer de goede kant op en inmiddels heb ik van hun het volle vertrouwen terug. In die periode kwamen er ook andere dingen aan bod, zoals het overlijden van een familielid waar ze adequaat op inspeelde. Anderen zeggen dat ik zelfvertrouwen uitstraal en sterk in mijn schoenen sta, of dat ook zo is, geen idee, maar ik voel me goed. Ik zie de toekomst nu wel weer vrolijk in, maar mocht ik ooit weer een terugslag krijgen zal ik Valerie zeker nog een keer als sparring-partner op zoeken.”
 • Sander

  directeur IT bedrijf

  "Valerie is altijd positief, creatief en ondernemend. Professioneel een absolute topper die altijd klaar staat met raad en daad. Zo hielp ze een van onze werknemers in enkele sessies er weer bovenop. Wij zagen een grijze muis in korte tijd opleven tot een van onze beste mensen. Zeker mijn aanbeveling waard!"

 • Ruud

  Leidinggevende ABN AMRO

  "Valerie is hartelijk en begripvol, maar analytisch scherp, kordaat en to-the-point. Met een goed inlevingsvermogen, zowel op persoonlijk als zakelijk terrein, en concrete adviezen heeft zij mij in korte tijd een helder inzicht gegeven in de wijze waarop ik nog veel meer uit mijzelf kan halen."

 • Jessica

  zelfstandig ondernemer

  "Ik was gelijk op mijn gemak bij Valerie. Ze is warm en hartelijk maar weet ook snel tot de kern van de zaak te komen. Met haar no-nonsense aanpak, heldere analyses en goede raad heb ik de nodige veranderingen doorgevoerd. Zowel op zakelijk gebied als in mijn privéleven heb ik nog dagelijks profijt van mijn coachingstraject bij Valerie."

 • Miranda

  "Met het gevoel dat ik helemaal vast zat in mijn leven kwam ik bij Valerie terecht. Ik heb de afgelopen 15 jaar diverse therapieën gevolgd en wilde heel graag hulp maar was ook sceptisch. Bij Valerie voelde het vanaf het eerste moment goed. Ze luisterde naar mijn, soms wat warrige, verhaal en wist feilloos datgene eruit te pikken waar het om ging. Ze heeft mij heel goed geholpen om bepaalde dingen duidelijk te krijgen en om in mijzelf te geloven."

 • Kimberley

  Communicatie medewerker bij een reisorganisatie

  "Open, eerlijk, een luisterend oor en interactief zijn, zijn woorden die passen bij Valerie en haar manier van werken. Toen ik bij Valerie kwam, maakte ik mij om veel dingen druk waarbij ik ook nog eens alles goed wilde doen. Na de leerzame sessie met Valerie sta ik weer positief in het leven, kan ik dingen loslaten en ga met een glimlach naar mijn werk! Stap over de kleine drempel om naar Valerie te gaan en je zult merken dat het een verrijking is van je leven."

 • Leonie

  onderzoeker

  "Bij Valerie voelde ik me meteen erg op mijn gemak, ze is hartelijk en erg laagdrempelig. Al meteen bij het eerste gesprek kwam ze met enkele rake inzichten, die die mij hebben geholpen een stap vooruit te zetten. Ook bij de daaropvolgende gesprekken wist ze goed door te dringen tot de kern van de problemen waarmee ik worstelde. Ze heeft veel mogelijkheden aangedragen om ermee om te gaan, echter zonder dingen op te dringen."
  "Al met al heb ik vele inzichten en handvatten gekregen om mezelf beter te accepteren en op een prettiger wijze in het leven te staan."

 • Kate

  sportcoach / vertaalster

  "Valerie helped me see some things from a different angle and make me aware of how I treat myself everyday. That awareness has helped me to accept and appreciate who I am and is a truly invaluable lesson."

 • Marieke

  leidinggevende

  "Door Valerie haar warme persoonlijkheid kon ik mij gemakkelijk openstellen om meer over mijzelf te leren. Ik heb tijdens de sessies met Valerie veel over mijzelf en mijzelf in relatie tot anderen geleerd. Zowel in mijn werk als privé leven heeft mij dit tot heldere inzichten gebracht, waardoor ik mij nu weer veel lichter voel. Valerie haar warme persoonlijkheid in combinatie met haar 'spot on' vragen hebben hiervoor een belangrijke basis gelegd." 

 • Nasrdin

  verzekeringsspecialist

  "Valerie is heel goed in staat om snel te zien wat en hoe een person iets aanvoelt. Haar aanpak en manier van uitleg heeft mij snel in kunnen zien hoe ik door het leven ga, waarom ik reageer op een bepaalde manier en waar de knelpunten kunnen ontstaan. Door het aandragen van verschillende hulpmiddelen en technieken sta ik wijzer, prettiger en professioneler in het leven."

 • Mark

  zelfstandig ondernemer

  "Valerie luistert goed, confronteert en stelt de vragen die er toe doen. Vragen over de balans tussen werk en privé. Vragen over wie je bent, wie je wilt zijn."
  "Als zelfstandig communicatieadviseur met een druk gezin neem ik te weinig tijd om hierover na te denken. Te veel ten dienste van anderen, te weinig zelf achter het stuur. Valerie heeft mij geholpen met het beantwoorden van mijn eigen vragen. Met mooie inzichten en praktisch advies. Mijn resultaat van de gesprekken met Valerie? Een veel beter beeld van wat ik wil. In alle opzichten."

 • Mariska

  zelfstandig ondernemer

  "De eerste woorden die in mij opkomen die Valerie het best omschrijven: open, eerlijk, oprecht, humor, geduld, kritisch, reflectief, begaan, luisterend, oplossend, analytisch, echt. In willekeurige volgorde en nimmer misplaatst."

  Maak een afspraak voor
  psychotherapie of coaching

  Al tijdens het volgen van de sessies bij
  Soulusions voel je je opgelucht dat je de
  kern van je problemen aanpakt en dat
  kan direct al nieuwe energie geven.

  Mail of bel
  Stuur een bericht

  Webdesign © Totoweb
  Fotografie Jeroen Snijders