Vergoedingsregeling voor
mijn behandelingen

Vergoedings
regeling voor
mijn behandelingen

Vergoeding (deels) is afhankelijk van de gekozen aanvullende verzekering en valt in vrijwel alle gevallen onder de aanvullende module ‘Alternatieve geneeswijzen’. Hierbij wordt je eigen risico niet aangesproken.

In de regel wordt relatietherapie niet vergoed door de verzekering. Neem contact met me op als je daar vragen over hebt. Kijk je polisvoorwaarden er even op na voor de precieze regeling die
voor jou geldt. www.zorgwijzer.nl

Zakelijke tarieven zijn op aanvraag beschikbaar.
Registraties
  • Vereniging integraal therapeuten
  • VIT-registratienummer 28708A
  • AGB-code Zorgverlener : 90037744
  • AGB-code Praktijk : 90016351
  • RBCZ licentie nr : 103160R

Lidmaatschappen

De praktijk is aangesloten bij Vereniging Integraal Therapeuten (VIT), Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) en opgenomen in de zorg gids.

En tevens is de praktijk aangesloten bij de SCAG, het klacht- en tuchtrecht van de branchevereniging, wat betekent dat U bij klachten kunt rekenen op zorgvuldige en deskundige begeleiding.

Afspraak annuleren

Bij het maken van een afspraak probeer ik zoveel mogelijk rekening te houden met je wensen en mogelijkheden. Mocht het voorkomen dat je een afspraak moet annuleren of verzetten, dan verzoek ik dit minimaal 48 uur van te voren te doen.

Bij annulering minder dan 48 uur van tevoren, ben ik genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. Hiermee volg ik de norm die opgesteld is door mijn beroepsvereniging.

Afhankelijk van de begeleidingsvraag die je hebt, varieert het traject van 7 tot 20 sessies. Ook daarin heb je zelf de regie. Je zit nergens aan vast!

Beroepscode Psycholoog Haarlem

Ik ben als universitair opgeleid psycholoog aangesloten bij Vereniging Integraal Therapeuten (VIT), Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) en opgenomen in de zorg gids.

Waardoor een deel van mijn behandelingen in aanmerking komt voor vergoedingen vanuit het aanvullende pakket. Je kunt via deze link zien in hoeverre jouw aanvullende verzekering sessies vergoedt: www.zorgwijzer.nl

Kwaliteit en klachten

Mocht je niet tevreden zijn met mijn begeleiding dan kan je je wenden tot de VIT.

En tevens is de praktijk aangesloten bij de SCAG, het klacht- en tuchtrecht van de branchevereniging, wat betekent dat U bij klachten kunt rekenen op zorgvuldige en deskundige begeleiding .

Maak een afspraak voor
psychotherapie of coaching

Al tijdens het volgen van de sessies bij
Soulusions voel je je opgelucht dat je de
kern van je problemen aanpakt en dat
kan direct al nieuwe energie geven.

Mail of bel
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 262 02 116
Stuur een bericht

Webdesign Totoweb
Fotografie Jeroen Snijders